OM OSS

Tønsberg Lyd og Lys AS er et firma som leverer lyd, lys, scene og bilde til alle anledninger. Vi har god kompetanse innenfor utleie, installasjon, salg og service. Vi leier ut og selger utstyr rettet mot bedrifter, konsertbransjen og det private marked.

Tønsberg Lyd og Lys AS leverer total produksjoner med transport, rigg, PA, Teknikere, Lyd, Lys, storskjerm og Scene. Alt fra utleie av anlegg for små enkle plug’n play pakker til store ute arrangementer. Vi tilpasser oss kundens behov.

Sjekk ut noe av vårt utvalg i vår utleiekatalog. 

Ta kontakt med oss for produkt forespørsler, salg, booking eller en uforpliktende prat om deres planer og interesser.

Ved leie av kun utstyr kan dette hentes ved vårt lager i Tønsberg eller bli kjørt ut til deg.

I 2004 ble firmaet Tønsberg Lyd&Lys etablert. I 2016 fusjonerte selskapet og ble Tønsberg Lyd og Lys AS. etter som årene har gått har firmaet vokst og kan idag presentere et omfattende varelager innen utleie artikler for det profesjonelle marked. Firmaet består idag av et hoved lager på Bjellandveien 12 i Tønsberg, og et mindre hentelager midt i sentrum og et eksternt lager på Sem for sesong utstyr. Daniel Larsen er Daglig leder og grunnlegger av firmaet som idag har mange dyktige faglærte  medarbeidere.

I 2018 fikk selskapet topp rating av Experian, med en kredittscore på 863 av 1000 mulige poeng. Tønsberg Lyd og Lys AS er et solid selskap med god økonomi og eier et stort varelager.