SE HVA VI KAN TILBY

TJENESTER

Vi kan tilby en rekke tjenester – enten om det er til private eller større arrangementer.

 

Stor eller liten konsert? Kontakt oss for lyd og lys. Lydbildet skal balanseres og tilpasses lokalet og miljøet konserten skal avholdes, og der kommer vår kompetanse inn.

Når mange folk møtes er det ekstra viktig at alt fungerer som det skal. Vi har lang erfaring med å levere lyd og lys til alle type arrangementer. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Sørg for at din bedrifts event blir belyst på riktig måte – og at lyden fungerer optimalt. Vi passer på at alt går som det skal, slik at ditt budskap kommer uhindret frem.

Skal du delta eller arrangere en messe? Vi kan hjelpe deg med å gjøre messen til en suksess. En god balanse med lys, tv, LED skjerm og effekter vil gjøre messestanden mer attraktiv.

Sørg for at stemningen blir optimal på ditt private arrangement. Vi leverer lyd og lys til alle type begivenheter og skaper den riktige settingen for dine uforglemmelige øyeblikk.

Arrangerer du events, men mangler utstyr? Hør med oss, vi har tonnevis av utstyr som vi gjerne leier ut på Dry Hire. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Planlegging

Planlegging av arrangement og events er viktig. Derfor tilbyr vi 3d visualisering av rig. Det er en viktig del av et godt planlagt arrangement

Langtidsleie

Ønsker du å leie lyd og lys for lengre perioder? Hør med oss om langtidsleie, så finner vi gode løsnigner på det.

Salg

Har du en bedrift, restaurant eller utested, og skal kjøpe inn lyd og lys utstyr for fast installasjon? Hør med oss, vi er forhandler av professjonelt utstyr innen lyd og lys. Vi fører blant annet merker som Adamson, Nexo, JBL, Yamaha, Soundcraft, Shure, AKG, Allen&Heath m.fl.

Tlf: 995 67 283 / Epost: post@tll.no

BESØKSADRESSE:

Bjellandveien 12, Vear (Tønsberg). Lager ved henting/levering er åpent etter avtale.

UTLEIE KATALOG

OM OSS

NEDLASTINGER